GPS-Filer för Polisens Fartkameror
 
Ladda GPS:en POIDatabase Norska Finska Franska-Belgiska Senaste Nytt
Välkommen till Åkerstedt GPS-FILER StandBy 2000 tält Ing-Marie Christer Diverse Släktforskning Varning veckans fräckis Universeum GBG Naturhistoriska GBG Sjöfartsmuseet GBG Lantmästare Alnarp 06 Alnarps Museum Student i Mellerud Semester 2006 Veteran Classic Åsebro Kontakta oss

ACER n35

Till GPS-Huvudsida

NYHET

Nu har jag testat mej fram så det går att ha delade filer med separata hastighetsgränser och som i din n35 visar hastigheten vid kamerapositionen. Då använder du filen Auto Alert delad.

Nu kan även du med Pocket GPS ACER n35 få in varning för hastighetskamerorna i Sverige och Norge.

Hämta hem nedanstående fil och spara den på din hårddisk. Enligt uppgift skall filen även passa n30 och n50 samt Toshiba e800 med Destinator 6

Svenska filen 1078 st  2010-04-04

Svenska kamerapositioner. << HÄMTA

Norska filen  2008-04-14

Norge  << HÄMTA

Finska kamerafilen  2008-05-18

Finland   << HÄMTA

Instrktion för Destinator PN.

Spara filen "N35 SV" och "Norge" i din dator (du kan givetvis ta bara en av dom om du vill det). Öppna ACER n35:s datorkort och välj mappen "DestinatorApps" därefter "Destinator" och "Common" sedan "Favorites".

Markera den sparade filen N35 SV och tryck Ctrl + C markera mappen "Favorites" och tryck Ctrl + V och du får förmodligen en fråga om konvertering svara JA eller OK sedan är överföringen klar.

Gå in i din ACER n35 och välj "Favoriter" där ser du nu N35 SV klicka på det stängda ögat som finns före texten och det öppnar sej gå därefter i nederkant och välj "Verktyg" och välj "Redigera" där kan du välja symbol (lämpligt är att ta symbolen med kameran och den grönblå mätaren) ta spara och välj "Inställningar" i den övre rutan välj det avstånd som du vill bli varnad på ex. 400 meter och i nästa 100 meter. Du kan korrigera det som passar dej. Välj sedan "Spara" och nu är det klart. Om du nu markerar N35 SV och sedan klickar på "Objekt" så kommer alla positioner upp, markera en och klicka på "Visa" så ser du vägen och kamerapositionen.

 

Lite svårare men med bra resultat. Du kan i din ACER n35 recorda ett nytt meddelande istället föt "Meddelande om favorit" t.e.x "Varning Fartkamera" döp den till 141 och byt ut den mot 141 under mapparna "Voice" då du är inne och lägger dit uppdateringsfilen. VAR FÖRSIKTIG!!! men det funkar utmärkt.

Instruktion för Destinator 6

Följande har jag fått från Nils-Erik Östman

Hej!

Jag har Destinator 6 i min Acer n35 och det fungerar bra med dina filer.

Sökvägen blir lite annorlunda

Destinator apps – Destinator – User Data – Favorites

Sedan bockar man för I Favoriter och nederst I rutan finns en knapp som heter Varn. Där ställer man avstånden för varningarna.

/Nisse